Media

drs. Eline Teygeler

Eline is afgestudeerd psycholoog. Aan de Universiteit van Utrecht maakte ze al een zijstap van mensengedrag naar gedrag van dieren, door een half jaar vakken te volgen bij de vakgroep Ethologie.

Na het volgen van diverse opleidingen is ze werkzaam als gediplomeerd gedragstherapeut voor hond, kat en konijn. Eline wordt door verschillende onderwijsinstellingen ingehuurd als docent in diergedrag.

Als coördinator Onderwijs van Tinley houdt zij zich, vanuit haar wetenschappelijke achtergrond, bezig met het ontwikkelen van lesmateriaal over gedragstherapie, training en gedragsmodificatie. 

Debbie Rijnders

‚ÄčDebbie  is oprichter en directeur van Tinley Academie en werkt al ruim 45 jaar met dieren. Zij is van oorsprong sociotherapeut voor mensen, maar heeft in 1999 als Gedragstherapeut voor Dieren het bedrijf Tinley opgericht vanuit de overtuiging dat de juiste kennis over gedrag en leerprincipes de basis is voor een goed begrip van dieren. Debbie heeft al veel verschillende soorten dieren getraind van honden, paarden, katten tot diverse wilde dieren en natuurlijk gezondheidstraining bij roofvogels en uilen.
Ze is overtuigd vegetarier. Debbie: 'Ik kan geen dieren opeten, ik weet teveel van gedrag en emoties bij dieren